create a web page

Algemene Ledenvergadering VW Bus Club Nederland

Bij deze de uitnodiging aan alle leden en donateurs om de Algemene Leden Vergadering voor 2019 bij te wonen op zondag 14 april 2019.

Wederom wordt deze vergadering gehouden op de R.C.N.-camping Zeewolde aan de Dasselaarweg 1 te 3896-LT in Zeewolde. Deze camping heeft een overdekt zwembad en nog veel andere faciliteiten. Zie hiervoor: www.rcn.nl/rcn-zeewolde 

Je bent vanaf maandag 9 april al welkom en de kosten bedragen € 12,50 per nacht, per nacht inclusief de toeristenbelasting, douches en gebruikmaken van het overdekte zwembad. Op vrijdag 12 april staat er bij de bussen een grote tent, waar gratis koffie of thee kan wordt gezet. In de avond kan je ook daar je eigen meegebrachte drankje worden genuttigd. Wel ook even je eigen stoel meebrengen. 

Het is niet nodig om bij de camping van tevoren af te spreken dat je wilt komen, wel even bij Hans Bakker (penningmeester@vwbusclub.nl) aanmelden indien je wilt deelnemen aan de lunch die jullie wordt aangeboden door het bestuur van de VW Busclub. 

Denk aan het meenemen van de lidmaatschapskaart 2019. Deze dient te worden getoond bij de receptie van de camping en ook bij deelname aan de A.L.V.. 

De zaal van het recreatiecentrum, het DOK, gaat om 11.00 uur open en vanaf die tijd zullen wij de leden die de vergadering gaan bijwonen, verzoeken om de presentielijst te tekenen. 

De lunch begint om 12:00 uur en is dus uitsluitend voor leden en donateurs die de vergadering gaan bijwonen. Er zijn geen huisdieren toegestaan. 

De Algemene Leden Vergadering begint om 13:00 uur en duurt normaal gesproken tot ongeveer 15:00 uur. 

 Alleen de Algemene Vergadering bijwonen kan ook. Kom dan zondagmorgen 14 april naar Zeewolde en parkeer de auto voor de camping. De toegang tot de camping/vergadering is dan gratis. 

Aanmelden voor deze vergadering is op zich niet verplicht, maar als u opgave doet dat u komt, wordt dat op prijs gesteld en is dat wel zo handig in verband met de catering. 

Aanmeldingen (i.v.m. de catering) voor de A.L.V. via penningmeester@vwbusclub.nl 

Uitnodiging plus de Agenda voor de A.L.V staan in het clubblad van maart 2019 en op onze website www.vwbusclub.nl 

Heeft u nog vragen bel/sms of mail dan met Hans Bakker, telefoonnummers: 06-444.90.112 of 06-281.37.666, mailadres: penningmeester@vwbusclub.nl