free html templates

Advertenties

van leden van de VW Bus Club

Als proef worden advertenties van onze leden voortaan niet meer op de website geplaatst, maar op een speciaal hiervoor in het leven geroepen groep op Facebook:

https://www.facebook.com/vwbusclubadvertenties

Dit heeft een aantal redenen waaronder het feit dat advertenties op deze wijze veel sneller kunnen worden geplaatst, en de doelgroep die bereikt wordt is groter. De belangrijkste reden is echter dat de advertenties teveel dataverkeer van en naar de website genereren. Het is voorgekomen dat er duizenden bezoekers een enkele advertentie bekeken, en daar is onze website (toch vooral bedoeld voor het delen van informatie en niet zozeer advertenties) helaas niet op berekend. Door de advertenties voortaan op Facebook te plaatsen wordt de website ontlast, heeft uw webmaster minder werk en worden advertenties voortaan sneller geplaatst.

Wij beseffen dat natuurlijk niet iedereen Facebook heeft, vandaar dat wij het voor nu vooral als proef zien.

De regels voor het indienen van een advertentie per e-mail:

 1. ALLEEN VOOR CLUBLEDEN
  Bent u nog geen lid, dan kunt u dat natuurlijk alsnog worden.
 2. PLATTE TEKST
  De advertentie moet bestaan uit een beknopte platte tekst met voldoende informatie.
 3. EEN VRAAGPRIJS IS VERPLICHT
  Geïnteresseerden willen meteen weten wat het kost. Vermeld dus altijd een vraagprijs.
 4. FOTO'S
  Voeg als losse bijlagen foto's toe van wat u verkoopt. 
 5. GEEN LINKS NAAR ANDERE SITES
  Links naar andere (verkoop)sites worden niet geaccepteerd.
 6. OPSTUREN
  Stuur uw advertentie naar de webmaster: webmaster@vwbusclub.nl. Die zal dan zorg dragen voor plaatsing. Meestal heeft de webmaster ook een paar dagen nodig om uw advertentie te verwerken. Is er haast bij, overweeg dan gebruik te maken van andere verkoopkanalen als Marktplaats of andere Facebookgroepen.
Is het door u aangeboden artikel verkocht? Geef dit dan zo snel mogelijk door aan de webmaster. Uw advertentie wordt dan zo spoedig mogelijk verwijderd.