Verhuur, inkoop, verkoop en onderhoud van VW bussen.

Dit is jouw trouwauto!

ditisjouwtrouwauto.nl

Wij hebben hem! De Mooiste Retro Volkswagen om jouw trouwdag, bedrijfsfeest of Evenement onvergetelijk te maken. Arriveren in de klassieke “Eyecatchers” waarover je gasten nog lang na zullen praten. Het retro VW T1 Spijlbusje, een Kever Cabriolet of een echte klassieke A-Ford zijn de Oldtimers waarmee we jouw gelegenheid “onvergetelijk” maken.

Champagne, Bloemen en Muziek zijn een paar voorbeelden van het aankleden van jouw Rit of fotoshoot op de “dag van je leven”!

Kijk snel op ditisjouwtrouwauto.nl!

Een camper kopen of een camper huren?

http://www.campercentrumnederland.nl/

Bij Camper Centrum Nederland in Amersfoort vindt u de wereld van compacte campers. U kunt er een camper kopen of een camper huren, met alle denkbare services eromheen. In onze showroom ontdekt u tientallen campers en is er volop keuze. U wordt geholpen door echte camperspecialisten, die bereid zijn om u rond te leiden en uw vragen te beantwoorden. Bekijk ons aanbod, vraag een proefrit aan of ga direct naar de tarieven voor camperhuur.

Volkswagen camper huren?

www.camperexperience.nl

Bij Camper Experience kun je een camper kopen of een camper huren. We verhuren alleen Volkswagen campers, vrijheid avontuur en romantiek gegarandeerd!

We verhuren fabriekscampers van Westfalia, van de retro T2 tot aan de modernste T5 campers. Fabriekscampers zorgen voor de hoogst mogelijke kwaliteit van het camper interieur, over alles wat je tijdens je kampeer vakantie nodig hebt is nagedacht.

We hebben jarenlange ervaring als camper verhuur bedrijf en proberen elke jaar de kwaliteit van onze campers te verbeteren. Dit heeft geleid tot strakke procedures die we volgen alvorens een klant een huurcamper meekrijgt. We doen er alles aan je camper vakantie tot een succes te maken!

Logo van het bedrijf camper experience

Chillbusje

www.chillbusje.nl

Aloha en welkom bij chillbusje voor verhuur van Volkswagen busjes.

Wilt u een surfbus, hippiebus, Volkswagen bus huren? Dan zit u bij ons goed! We hebben onder meer een blauw/witte T2 camperbus, een groen/witte T2 personenbus en een blauw/witte T1 personenbus te huur! De busjes staan in Roermond. Neem gerust contact op en kom eens kijken!

VW T1 busje te huren bij Chillbusje

Camper Voet

www.campervoet.nl

Bij ons huur je super mooie Volkswagen T2 en T3 campers.
We zijn gevestigd in het midden van het land in Leerdam.
Onze busjes komen pas in de verhuur nadat ze volledig zijn gerestaureerd!

Wij doen in eigen autowerkplaats samen met een APK keurmeester en daardoor houden we de prijs laag.
Bekijk onze website en laat u overtuigen door ons enthousiasme!

Groeten Marcel & Sharony

Old Volks

www.oldvolks.nl

Old Volks verhuurt originele klassieke VW campers van hoge kwaliteit voor een onbezorgde vakantie of om er zomaar een weekendje op uit te trekken.

Bevalt het kamperen met een VW camper u  zo goed dat u er zelf één aan zou willen schaffen? Naast verhuur van VW campers richt Old Volks zich ook op de verkoop van klassieke VW’s en heeft zij altijd enige campers op voorraad staan.

Old Volks klassieke VW's

Dream & Drive

www.dream-drive.nl

Dream & Drive, meer dan je eigen koffer pakken is niet nodig want onze prijzen zijn altijd inclusief fietsenrek, luifel, volledige inventaris, beddengoed, handdoeken, ANWB pechhulp en nog veel meer waar u vaak veel extra voor moet betalen!

Wij vinden net als u VW bussen erg leuk dus onze campers zijn in topconditie!

Vraag naar de speciale korting voor VW busclub leden!

Verhuur van VW camper bussen.

Oldskool Campers

www.oldskoolcampers.nl

Hallo avonturier! Zin in onbezorgd kamperen in stijl? Ik help je graag verder, want ik heb een paar hele mooie bussen die staan te popelen om met je mee te gaan.  Allen compleet ingericht voor een weekendje weg, of een paar weken cruisen door Europa.

De bussen staan in Hengelo (Ov)  en zijn in top conditie. Neem een kijkje op m’n site www.oldskoolcampers.nl om te zien wat de mogelijkheden zijn. Tot snel!

Verhuur van klassieke VW camper bussen.

VW Classics

www.vwclassics.nl

VW Classics is een, in luchtgekoelde Volkswagens gespecialiseerd, bedrijf dat is ontstaan uit de vraag naar kwalitatief goede klassieke VW’s. De kwaliteit van de voertuigen staat bij VW Classics voorop en hierdoor hebben de voertuigen bij VW Classics een zeer gustige prijs-kwaliteit verhouding.

VW Classics - Luchtgekoelde Volkswagens

VWvakrestauratie

www.vwvakrestauratie.nl

VWvakrestauratie levert hoogwaardig onderhouds- en restauratiewerk en houdt zich bezig met alleen luchtgekoelde Volkswagens type 1, 2, 3 en 4.   Voor alle vragen met betrekking tot luchtgekoelde VW’s kunt u bij ons terecht en krijgt u een zinnig antwoord.   Voor een indruk bekijk de fotoverhalen bij de projecten. Bent u op zoek naar een luchtgekoelde VW, wij verzorgen aankoopkeuringen bij derden.   Koopt u een luchtgekoelde VW bij ons, dan koopt u een technisch volledig nagekeken voertuig.

VWvakrestauratie luchtgekoelde Volkswagens

Kaag Kevers

www.kaagkevers.nl

Kaag Kevers. Voor al uw klassieke Volkswagens.
Restauratie – Onderhoud –  Reparatie – Uitlijnen – APK keuring – Verkoop onderdelen – Tunen / Bouwen van motoren.

Kaag Kevers voor al uw klassieke Volkswagens

VW Bus Brothers

www.vwbusbrothers.com

VW Bus Brothers is gespecialiseerd in de verkoop van VW onderdelen en T1, T2a, T2b, T3 bussen.
Ook verzorgen wij onderhoud, reparatie, restauratie, versnellingsbak- remrevisie enzovoort.
Tevens APK en RDW klaarmaken van uw VW bus (of kever).

VW Bus Brothers

Kieft en Klok

www.kieftenklok.nl

Kieft en Klok is gespecialiseerd in klassieke Volkswagens in uitstekende, ongerestaureerde staat. Ook het adres voor onderdelen, onderhoud, APK, laswerkzaameden en accessoires.

Kieft en Klok - Vintage VW buses and campers

The Cool VW

www.thecoolvw.com

The Cool VW is gespecialiseerd in de import en export van Klassieke Volkswagen bussen. Door de vele internationale contacten kunnen wij elk gewenst model voor U traceren.

The Cool VW classic aircooled vehicles

Californiacampers

www.californiacampers.nl

Een VW Californiacamper met veel zorg uitgekozen door vakbekwaam en ervaren liefhebber van VW California’s.
Door lage vaste kosten zeer scherpe prijs.
Jarenlange eigen gebruiks ervaring met VW California en Joker.
Maak eerst een afspraak voor u naar Venlo rijdt.
Kijk op www.californiacampers.nl voor meer info.

Californiacampers

Algemene Bedrijfsauto Combinatie

www.abcbussen.nl

ABC voor Volkswagen bedrijfswagens van A tot Z.

De Algemene Bedrijfsauto Combinatie is een autobedrijf wat zich sinds 1980 volledig gespecialiseerd heeft in de in- en verkoop van Volkswagen Transporters en Volkswagen personenbusjes, als ook LT en Caddy.

Algemene Bedrijsauto Combinatie

Poptop Campers

www.poptop.nl

Poptop is opgericht door twee broers met een zwak voor hefdak campers van Westfalia.
Jarenlange ervaring en toenemend enthousiasme en ondernemerszin heeft er in 2003 toe geleid dat zij Poptop oprichtten.
De doelstelling is glashelder: zoveel mogelijk liefhebbers in Nederland de camper van hun dromen bezorgen.

Poptop campers
Delfweg 12 (ind.terrein Delfweg)
2211VM Noordwijkerhout
tel: 0252-744052

Poptop campers - Elke dag vakantie
Poptop Campers animatie hefdak campers

Butler Campers

www.butlercampers.nl

Bij Butler Campers kunt u terecht voor kunststof daken en interieurbouw, occasion-campers, verkoopbemiddeling, verhuur en schadeherstel.

Butler Campers - Specialist in hefdak campers

Scharphof Campers & APK

www.scharphofcampers.nl

Scharphof campers en APK  bestaat sinds 1 januari 2004.

De hoofdwerkzaamheden bestaan uit het APK keuren van auto’s en in- en verkopen van campers. De meeste campers die aangekocht worden zijn Westfalia campers met hefdak en Dethleffs alkoof en halfintegraal. Deze merken zijn kwalitatief van een hoog niveau en hebben relatief een lange gebruiksduur.

Scharphof Campers & APK

Op deze pagina staan een aantal bedrijven die zich bezighouden  met verhuur, import, verkoop, ombouw en onderhoud van VW bussen en/of VW campers. Middels deze pagina willen zij zich graag bekend maken aan onze leden.
De VW Bus Club Nederland heeft geen binding met één van de vermelde bedrijven e n kan geen verantwoording nemen voor de kwaliteit van het geleverde en/of de betrouwbaarheid van deze bedrijven. Zij treedt ook niet op als tussenpersoon in het geval u een geschil met één van de vermelde bedrijven zou hebben. U doet dus op eigen risico zaken met de vermelde bedrijven.