Onderdelen, accessoires, revisie en restauratie van VW bussen en campers.

Specialist in onderhoud Volkswagen campers

www.camperexperience.nl

Camper Experience is gespecialiseerd in reparatie en onderhoud van Volkswagen campers en bussen. Als VW liefhebbers weten wij als geen ander hoe belangrijk goed, betrouwbaar en degelijk onderhoud aan je bus is.

Wij hebben daarom een aantal checks ontwikkeld speciaal voor VW (camper) bussen: De vakantie-check, de total bus check en de total camper check. Uniek aan ons concept is dat we je graag uitnodigen om mee te kijken als onze monteur één van deze checks uitvoert. Zo leer je ook nog iets bij over je eigen VW bus!

Uiteraard verzorgen we ook A.P.K.’s regulier onderhoud en vervanging van vitale onderdelen als je motor of versnellingsbak. We hebben de beste leveranciers van revisie motoren en versnellingsbakken.

Logo van het bedrijf camper experience

Volksrepairs

www.volksrepairs.nl

VolksRepairs is gespecialiseerd in het onderhoud, reparatie en restauratie van de Klassieke Volkswagen, heeft de grootste winkel van het land en is daardoor ook hét adres voor uw Spijlbus, T2 Panoramabus, T3 Bus (T25), Kever, Karmann Ghia, Type 3 Ponton, Fastback of Variant, Kubel, Golf 1 enzovoorts.

In onze werkplaats worden alle mogelijke werkzaamheden aan de klassieke Volkswagen verricht. Of het nu gaat om gereviseerde motoren, remmenrevisie, kleine en grote onderhoudsbeurten, APK keuringen, lassen, schadeherstel, dynamo vervangen, de auto ombouwen van 6 volt naar 12 volt, een totale restauratie of dat project afmaken waar u al jaren niet meer aan toe komt. Al onze monteurs zijn liefhebbers van de klassieke volkswagens, gediplomeerde monteurs én APK keurmeester. Meer dan 2.500 klassieke Volkswagens zijn daarvoor jaarlijks bij ons in de garage.

Onze winkel ligt vol met nieuwe onderdelen, de meest gangbare onderdelen zijn dan ook uit voorraad leverbaar. Daarnaast hebben we een groot opslagmagazijn vol met gebruikte onderdelen. Alle onderdelen zijn ook te vinden op onze online webshop (bijna 10.000 nieuwe en gebruikte onderdelen).
Kortom, voor iedereen met een klassieke Volkswagen is een bezoekje aan ons bedrijf zeker de moeite waard.

Industrieweg 110, Berkel en Rodenrijs, telefoon 010-5223577, e-mail: info@volksrepairs.nl,  website: www.volksrepairs.nl,facebook: www.facebook.com/VolksRepairs

Logo VolksRepairs 2017

Paruzzi Webwinkel

Begin 1990 brachten we als eerste een webwinkel op de markt, na bijna 15 jaar ontwikkeling is de Paruzzi webwinkel de nummer 1 in Europa.

Elke dag verbeteren we deze webwinkel en voegen de nodige mogelijkheden toe om bij te blijven met de laatste technologische evolutie. Je kunt bijvoorbeeld onze online tool gebruiken om motorcodes te bepalen, chassisnummers te herkennen, of afstelgegevens te raadplegen. Alle onderdelen voor de Volkswagen Kever, Karmann Ghia, Volkswagen Bus (Panoramabus, T25 Bus, Spijlbus) zijn beschikbaar, alsook alle originele NOS onderdelen uit de voorraad van VW Wolfsburg.

Paruzzi Catalogus

Nog voor de webwinkel, werd onze eerste catalogus gepubliceerd, ondertussen is de achtste editie van dit boek beschikbaar met bijna 500 pagina en 8000 verschillende producten en alle nodige technische informatie om onderdelen te kunnen bestellen voor je VW.

Paruzzi Nieuwsbrief

Onze e-mail Nieuwsbrief komt twee keer per maand uit. Hierin lees je alles over de nieuwste onderdelen die beschikbaar zijn voor jouw Volkswagen.

Paruzzi Magazine

Onze webwinkel zit vol met technische informatie, bij elk onderdeel krijg je bijkomende informatie over de toepassingen, montage-instructies enzoverder. Met deze online publicatie gaan we iets verder, dit wordt de technische handleiding om zelf aan je VW te werken. Gratis beschikbaar op www.VWebMAG.eu .

Repro Westy

www.reprowesty.com

Veel Westyliefhebbers zien hun huidige interieur verouderen. Op iedere hoek van de straat kun je lassen, spuiten, sleutelen, onderdelen vervangen, bestellen, reviseren, noem maar op. Maar, daar is weer die maar, waar kunnen we voor ons interieur terecht? Dat dacht ReproWesty ook.

Reprowesty biedt u de mogelijkheid het interieur van uw Volkswagen camper volledig of gedeeltelijk te vernieuwen. Wij hebben complete sets die zijn gebaseerd aan originele inbouw maten, en streven ernaar om alle typen te kunnen leveren. Alle artikelen zijn tevens los verkrijgbaar. Deze sets kunnen door u zelf worden ingebouwd met behulp van een inbouw tekening, of indien gewenst bouwen wij de interieurs in uw Volkswagenbus in onze werkplaats.

Restauratie van Westfalia camper interieurs

Diesel Service

www.diesel-service.nl

U wilt meer vermogen en snelheid? Dat kan!
Diesel Service is specialist in ombouw van VW T3.
Wij voorzien desgewenst uw bus van een 1.9 SDI of TDI motor met MECHANISCHE brandstofpomp.

Ook uw adres voor:

 • onderhoud en reparatie.
 • revisie en/of aanpassing van koppeling en versnellingsbak.
 • levering en/of plaatsing van RVS-uitlaatsystemen.
 • levering en/of plaatsing van stuurbekrachtiging.
 • levering en/of plaatsing van oliekoeler.

Regelmatig hebben wij T3-slopers. Voor onderdelen zie onze webshop of bel!

Onderhoud reparatie revisie tuning van dieselmotoren

C&E Turbochargers

www.turbochargers.nl

C&E Turbochargers b.v. Dé  turbo specialisten sinds 1985. Wij beschikken over een ruim  gesorteerde voorraad originele nieuwe VW turbo’s en gereviseerde VW turbo’s.

Wilt u graag uw eigen turbo door ons laten reviseren dan is dat ook  mogelijk, als enige bedrijf in Nederland hebben wij de door de turbo  fabrikanten erkende balanceer en afstelmachines om de hoogst haalbare kwaliteit  te kunnen garanderen.

Nieuwe, ruil en gerviseerde turbo's

Dream & Drive

www.dream-drive.nl

Specialist in onderhoud en reparatie van VW T3 versnellingsbak en 1.9-2.1 WBX motoren. We onderzoeken uw probleem en repareren direct als dat mogelijk is. U bent uitgenodigd mee te kijken, zo kunt u zelf zien wat er aan de hand is. (wel graag een afspraak maken)

Wat u wil: totale revisie, onderhoud of reparatie. Upgrade, aanpassing of de mogelijkheid uw versnellingsbak in te ruilen. Aankoop, ook van versnellingsbakken met problemen. Advies, aankoophulp en taxatie bij aankoop van T3 bussen, versnellingsbak of WBX motoren.

Mark, 40 jaar ervaring met de techniek van classic cars. VW T3’s zijn mijn Passie & Professie. U bent altijd welkom om mij te bellen met uw vragen: 06-536 856 61 of bezoek de D&D werkplaats.

Verhuur van VW camper bussen.

Meneer Sam

www.meneersam.nl

Met 15 jaar ervaring als  autobekleder en een grote voorliefde voor volkswagenbusjes, hebben al vele  liefhebbers Meneer Sam gevonden voor bekleedwerkzaamheden aan hun bus of  camper.  In het bekleden van bussen en  campers is zeer veel mogelijk. Neem een kijkje op onze website om de vele mogelijkheden  te bekijken.

Een  oude volkswagenbus bekleden of een compleet interieur van een boot of een  klassieke auto restaureren? Meubels die een opknapbeurt of een totaal nieuwe  look kunnen gebruiken? Vraag het en Meneer Sam kan het!

Meneer Sam autobekleding

Poptop Shop

www.poptopshop.nl

De T1 en T2 zijn in alle uitvoeringen en in elke conditie verzekerd van een klassieker status. Daar zijn al veel onderdelen voor te krijgen. De T3 die in de jaren 80 furore maakt en als laatste bus met het originele VW concept met de motor achterin geleverd werd is ook hard op weg een gewilde klassieker te worden. Vandaar dat we voor deze bus veel nieuwe reproductie onderdelen en/of “new old stock” (NOS) onderdelen op voorraad hebben. Daarnaast ook veel accessoires en onderdelen voor T2, T3, T4 en T5.

Webshop van Poptop campers

Poptopshop.nl is de onderdelen en accessoiresshop van Poptop campers, dé specialist in Westfalia hefdakcampers.

Tonnie Vos Gearbox Services

www.versnellingsbakrevisie.nl

Tonnie Vos Gearbox Services is  gespecialiseerd in versnellingsbakken voor de VW bus T1, T2 en T3.

Tonnie Vos, als het gaat om revisie en/of  aanpassen van de versnellingsbak door middel van andere overbrenging, onderdelen , etc.

Versnellingsbak revisie VW classic en Porsche

Hot Rod Doesburg

www.hotrod.nl

Toonaangevend in luchtgekoelde VW’s

Webshop met veel technische informatie www.hotrod.nl/shop

 • 6000 onderdelen & accessoires
 • Onderhoud, APK & Uitlijnen
 • Motorenrevisie & bouw
 • Motorentest afdeling Superflow
 • Restauratie afdeling
 • Polyester Mini bus en buggy

Tel. 0313-475 556

Hot Rod ook voor VW bus

Evam Classic

www.evamclassic.com

Evam Classic is gespecialiseerd in het leveren van onderdelen voor uw klassieke Volkswagen bus (1968-1979).

Gebruikte en ‘new old stock’ (NOS) onderdelen zijn onze specialiteit en vormen de hoofdzaak van de voorraad.

Evam Classic Type 2 Volkswagen service

VWvakrestauratie

www.vwvakrestauratie.nl

VWvakrestauratie levert hoogwaardig onderhouds- en restauratiewerk en houdt zich bezig met alleen luchtgekoelde Volkswagens type 1, 2, 3 en 4. Voor alle vragen met betrekking tot luchtgekoelde VW’s kunt u bij ons terecht en krijgt u een zinnig antwoord. Voor een indruk bekijk de fotoverhalen bij de projecten. Bent u op zoek naar een luchtgekoelde VW, wij verzorgen aankoopkeuringen bij derden. Koopt u een luchtgekoelde VW bij ons, dan koopt u een technisch volledig nagekeken voertuig.

VWvakrestauratie luchtgekoelde Volkswagens

Westy Trailers

www.westytrailers.com

Onderdelen voor Westfalia Essen aanhangwagens, Cellastoveren, glijlagers, verlichting en meer…

Rustbuster

www.rustbuster.nl

Alles voor het r(o)estoreren van Uw oldtimer.

Het juiste adres voor alle apparatuur voor roest, lassen, perslucht enz.

Lees ook het artikel ‘Even shoppen bij Rustbuster’ elders op deze site.

Alles voor de roestauratie van uw klassieker.

Erenka

www.erenka.com

Op vertoon van uw lidmaatschapsbewijs 5% korting op alle artikelen, ook op de aanbiedingen.

R&K garagebenodigdheden

Smart Wax

www.smartwax.nl

Smartwax producten zijn van een professionele A-kwaliteit Carnauba Wax en uniek samengesteld met pure natuurlijke grondstoffen en toevoegingen. Deze zorgen voor zeer effectieve producten welke zich extreem efficiënt laten verwerken.
Smartwax producten zijn voelbaar droog, zien er geweldig uit, ruiken lekker en zijn veilig en gemakkelijk in gebruik.

10% korting bij vermelding club, lidnummer en toevoeging NH.

Op deze pagina staan een aantal bedrijven die zich onder meer bezighouden met verkoop van onderdelen en accessoires, motorrevisie en restauratie van VW bussen en/of VW campers. Middels deze pagina willen zij zich graag bekend maken aan onze leden.
De VW Bus Club Nederland heeft geen binding met één van de vermelde bedrijven e n kan geen verantwoording nemen voor de kwaliteit van het geleverde en/of de betrouwbaarheid van deze bedrijven. Zij treedt ook niet op als tussenpersoon in het geval u een geschil met één van de vermelde bedrijven zou hebben. U doet dus op eigen risico zaken met de vermelde bedrijven.