Uw Volkswagen bus ook in de fotogalerij van clubleden?

Bent u lid van de VW Bus Club en trots op uw eigen VW bus maar staat deze nog niet in de fotogalerij op de website? Laat deze dan ook plaatsen in de fotogalerij. Het vormt natuurlijk een mooie presentatie van de diversiteit aan Volkswagen bussen binnen onze club. Het kan voor de leden van de VWBCN daarnaast ook een leuke manier zijn om elkaars bussen te herkennen.

Moet het kenteken ook vermeld worden?

Nee, dat is zeker geen vereiste. Het vermelden van de kentekens bij de foto’s stamt nog uit het prille begin van deze website. Als u echter een foto van uw bus in de fotogalerij wilt laten plaatsen, maar het kenteken van uw bus niet bij de foto vermeld wilt hebben is dat geen enkel probleem. U dient dit echter wel even aan te geven bij het insturen. Indien gewenst kan de webmaster ook het kenteken van uw bus op de foto zelf retoucheren (geef dit dan aan bij het insturen).

Let even op de kwaliteit van de in te sturen foto.

Als u uw bus op wilt laten nemen in de fotogalerij ontvangt de webmaster graag een mooie duidelijke foto van uw bus. Het gaat dus niet om vakantiekiekjes waarop de bus een klein stipje in een landschap, of voor een toeristische trekpleister is.

Denk er aan dat het in deze fotogalerij puur om uw VW bus of camper gaat. Tenten, luifels, uitgestald tuinmeubilair, aanhangwagens enzovoort voegen hierbij dus niets toe aan een foto. Houdt hier ook even rekening mee als u speciaal een foto van uw bus of camper voor deze fotogalerij gaat maken.

Staat uw bus al in de fotogalerij?

Neemt u dan s.v.p. even de moeite om te controleren of de vermelde gegevens en de geplaatste foto nog wel correct en actueel zijn. Misschien heeft u in de loop der tijd wel het één en ander aan de bus gewijzigd, of hebt u zelfs een andere bus aangeschaft en is de bus op de foto niet eens meer in uw bezit. De webmaster zou het erg op prijs stellen als u in dat geval een nieuwe foto met gegevens in wilt sturen zodat de fotogalerij actueel en representatief blijft voor onze club.

Waar kunt u uw foto heen sturen?

U kunt een foto van uw bus, of eventuele wijzigingen, mailen naar webmaster@vwbusclub.nl, o.v.v. uw naam en lidnummer. Vermeld tevens enkele gegevens van uw bus zoals type, uitvoering, bouwjaar, motortype endergelijke. Zoals hierboven vermeld is het opgeven van een woonplaats en kenteken niet verplicht.

De webmaster houdt zich het recht voor om ingezonden foto’s aan te passen voor publicatie in de fotogalerij, of te weigeren als de kwaliteit van de foto naar zijn oordeel te slecht is voor publicatie.